Храм Космы и Дамиана римских Храм Космы и Дамиана римских ХРАМ БЕССЕРЕБРЕНИКОВ КОСМЫ И ДАМИАНА РИМСКИХ (В НИИ ОНКОЛОГИИ АМНУ)  


 Меню

 Как нас найти

Нажми для увеличения
Общий план


 Последние новости

* Верую, Господи, помоги моему неверию
* С Праздником Благовещения Пресвятой Богородицы!
* Если вы встретите Христа...
* Быть в Церкви
* Цель поста
* Кто наши близкие
* Господи, почему ты попустил?
* О горчичном зерне
* Все не "как у людей"
* Об интуиции



 Нужна помощь!

Украинская Открытая Ассоциация Организаций, Групп и Лиц, работающих с детьми, страдающими онкозаболеваниями

 Паломнические поездки


Паломнические поездки

Паломнические поездки в Почаев

 Друзья

КРФО



 Пользователю
Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?


 Новости -> Новости детского хора -> Ліквідатори Чорнобильської катастрофи на Радоницю помолилися за упокій загиблих колег у Кафедральному соборі Києва. ФОТОРЕПОРТАЖ
Новости >> Новости детского хора >> Ліквідатори Чорнобильської катастрофи на Радоницю помолилися за упокій загиблих колег у Кафедральному соборі Києва. ФОТОРЕПОРТАЖ
  
 

Ліквідатори Чорнобильської катастрофи на Радоницю помолилися за упокій загиблих колег у Кафедральному соборі Києва. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

26 квітня Церква поминає жертв Чорнобильської аварії. У ці дні вся Україна молиться і сумує за тими, хто ціною власного життя захистив не тільки нашу країну, але і весь світ від страшної техногенної катастрофи.

На Радоницю, 29 квітня, у галерею «Соборна» при Кафедральному соборі Української Православної Церкви, що в Києві, прийшло чимало чорнобильців. Соборно помолилися за упокій спочилих ліквідаторів і здоров'я тих, хто вижив, у Свято-Андріє-Володимирському храмі.



Під час Богослужіння співав дитячий хор храму свв. Косми і Даміана, що при Національному інституті раку.

На молебні були присутні два архієреї – вікарії Київської митрополії – митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр та єпископ Бородянський Варсонофій, а також голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, настоятель лікарняного храму святих Косми і Даміана, що при діє при Київському Інституті онкології та радіології, протоієрей Євген Мілешкін.



Митрополит Олександр подякував присутнім у храмі за щирі молитви за живих і померлих, висловив надію, що Господь їх чує.

«У Бога всі живі, тому "Христос Воскрес!" – звучить не тільки для нас, що живуть на цій землі, але і для всіх душ людських, хто був до нас, – наголосив владика Олександр, вітаючи з Великоднем.



Водночас для чорнобильців Києва був організований обід, після якого їм вручили продуктові набори. Митрополит Олександр наголосив, що Церква завжди буде підтримувати тих, хто не шкодував свого життя задля спасіння країни – ліквідаторів Чорнобильської аварії. 

Больше фото и источник - здесь

 
06.05.14 11:21 by admin


Все категории :: Последние новости