Храм Космы и Дамиана римских Храм Космы и Дамиана римских ХРАМ БЕССЕРЕБРЕНИКОВ КОСМЫ И ДАМИАНА РИМСКИХ (В НИИ ОНКОЛОГИИ АМНУ)  


 Меню

 Как нас найти

Нажми для увеличения
Общий план


 Последние новости

* Верую, Господи, помоги моему неверию
* С Праздником Благовещения Пресвятой Богородицы!
* Если вы встретите Христа...
* Быть в Церкви
* Цель поста
* Кто наши близкие
* Господи, почему ты попустил?
* О горчичном зерне
* Все не "как у людей"
* Об интуиции



 Нужна помощь!

Украинская Открытая Ассоциация Организаций, Групп и Лиц, работающих с детьми, страдающими онкозаболеваниями

 Паломнические поездки


Паломнические поездки

Паломнические поездки в Почаев

 Друзья

КРФО



 Пользователю
Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?


 Новости -> Основные новости -> 650 маленьких пацієнтів із столичних клінік поздоровила з днем св. Миколая Чудотворця Українська Православна Церква!
Новости >> Основные новости >> 650 маленьких пацієнтів із столичних клінік поздоровила з днем св. Миколая Чудотворця Українська Православна Церква!
  
 

650 маленьких пацієнтів із столичних клінік поздоровила з днем св. Миколая Чудотворця Українська Православна Церква!

 

 

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу у справах медицина при Священному Синоді УПЦ Дитячий паломницький центр, створений для  тяжкохворих  та невиліковно хворих  дітей за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Архангела Михайла» провели вітальну акцію, під час якої понад 650 дітей з лікувальних закладів м. Києва отримали поздоровлення та подарунки від Святого Миколая. 
 
 
Вітальна акція стартувала 18 грудня і першими поздоровлення отримали діти з Київської міської туберкульозної клініки в Пущі Водиці. Представники Дитячого паломницького центру на чолі з керівником, настоятелем лікарняного храму в честь св. Косми та Даміана Римських протоієреєм Євгенієм Мелешкіним, організатором і працівником центру, насельницею Спасо-Преображенського жіночого монастиря (смт. Пісківка Бородянського р-ну, Київської області) черницею Нікою сумісно з Організаційно-Синодальним відділом при Києво-Печерській Лаврі в особі Голови відділу Михайла Тимончука та ієромонаха Лукіана, Голови відділу з охорони здоров’я та опіки медичних закладів Київської Єпархії протоієреєм Віталієм Данилюком та за підтримки отця Владислава Павліва, засновника та генерального директора Міжнародного благодійного фонду «Архангела Михайла», передали святкові подарунки для дітвори та медперсоналу. Поздоровлення почались з святкового молебну, після якого діток та персонал клініки помазали святим єлеєм та вручили маленьку іконку Святителя. Кожна дитина отримала по два пакети подарунків та кольорові повітряні кульки.
 
 
 
 
 
 
 
У сам день свята вітання отримали діти з Національного інституту раку. Протоієрей Євгеній Мелешкін відслужив молебень, після якого діти та їх батьки змогли прикластися до ікони Святителя та попросити допомоги у лікуванні тяжкої недуги. До діток, які не змогли вийти до центрального холу, отець Євгеній завітав особисто в палати.
 
 
 
 
 
 
 
Завершальним днем акції став понеділок, 21 грудня. В цей день поздоровлення та подарунки від Дитячого паломницького центру та Міжнародного благодійного фонду «Архангела Михайла» отримали дітки з дитячого відділення Міського онкологічного центру по вул. Верховинній. Протоієрей Максим Журавель, клірик храму на честь  святителя Іоасафа Білгородського помазав діток та їх батьків святим єлеєм та побажав скорого одужання та допомоги Божої.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Атмосфера свята в ці дні прийшла і до дітлахів з трьох найважчих відділень Національної дитячої спеціалізованої клініки «ОХМАТДИТ» – у кожному відділенні настоятель храму Почаївської Божої Матері протоієрей Олексій Артюх та протоієрей Владислав Доломанський відслужили святковий молебень, попросивши присутнім зціленні від недуги, та вручили подарунки маленьким пацієнтам.
 
 
 
У першому з них – відділені клінічної токсикології інтенсивної та еферентної терапії, деякі діти та їх батьки змушені жити по багато років, проходячи тяжкі процедури гемодіалізу та готуючись до трансплантації нирок.
 
 
 
 
  
 
Діток зі усієї країни зібрало до себе і відділення дитячої онкогематології та ТКМ – там вони проходять довготривале лікування онкологічних захворювань крові та лімфосистеми.
 
 
 
 
 
 
 
Останніми отримали подарунки маленькі пацієнти з відділення «ОХМАТДИТ», призначене для дітей, хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД.
 
 
Ці привітання дітвори стали можливі завдяки фінансовій підтримці небайдужих дорослих:
- Міжнародного благодійного фонду «Архангела Михайла» (засновник та генеральний директор о.Владислав Павлів),
- консалтингової компанії "Лідер групп" (Солодка Світлана Василівна, Мартынова Ала Євгенівна),
- керівника архітектурнох майстерні "КМК" Мазур Карини Михайлівни,
- приватного підприємця Шевченка Артемія,
- приватного підприємця Коваленко Інни  Вікторівни,
- Світлани Тимченко та Олени Полнарьової,
- відділу маркетинга ТОВ «Омега Форма Україна»
та багатьох інших. Висловлюємо щиру подяку усім, хто став причетним до створення справжнього свята для малечі та їх батьків.
 
Всі бажаючі надати посильну фінансову допомогу Центру, можуть звертатися до протоієрея Євгенія Мелешкіна (050) 595-52-66, e-mail: evgeniym1@yandex.ru (карта Приватбанк для перерахувань № 4 149 4377 +3448 +6317), або до черниці Ніки (Закревської) (097 -397-39-65, e-mail: children.pilgrims@ukr.net).
 
Більше фото за посиланням
 
 
 
 
23.12.15 10:29 by admin


Все категории :: Последние новости