Храм Космы и Дамиана римских Храм Космы и Дамиана римских ХРАМ БЕССЕРЕБРЕНИКОВ КОСМЫ И ДАМИАНА РИМСКИХ (В НИИ ОНКОЛОГИИ АМНУ)  


 Меню

 Как нас найти

Нажми для увеличения
Общий план


 Последние новости

* Одиночество Христа
* Верую, Господи, помоги моему неверию
* С Праздником Благовещения Пресвятой Богородицы!
* Если вы встретите Христа...
* Быть в Церкви
* Цель поста
* Кто наши близкие
* Господи, почему ты попустил?
* О горчичном зерне
* Все не "как у людей"



 Нужна помощь!

Украинская Открытая Ассоциация Организаций, Групп и Лиц, работающих с детьми, страдающими онкозаболеваниями

 Паломнические поездки


Паломнические поездки

Паломнические поездки в Почаев

 Друзья

КРФО



 Пользователю
Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?


 Новости -> Основные новости -> Директор лікарні «Охматдит» висловив вдячність Дитячому паломницького центру у листі, адресованому керівництву центру
Новости >> Основные новости >> Директор лікарні «Охматдит» висловив вдячність Дитячому паломницького центру у листі, адресованому керівництву центру
  
 

Директор лікарні «Охматдит» висловив вдячність Дитячому паломницького центру у листі, адресованому керівництву центру

 

Головний лікар та директор Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», Гладуш Ю.І., висловив вдячність ієрею Євгенію Мілєшкіну, керівнику Дитячого Паломницького центру при храмі Косми і Даміана при НІР, за гуманітарну та благодійну діяльність спрямовану на духовну підтримку та допомогу хворим дітям лікарні.

Сьогодні у лікарнях України знаходяться на лікуванні тисячі дітей з різними захворюваннями, багато з яких потребують довгого та складного лікування. Полегшити фізичні та душевні страждання маленьким пацієнтам та їх батькам допомагає Православна Церква.

Юрій Іванович висловив слова подяки Дитячому центру за можливість вклонитися багатьом православним святиням, таким як Дари Волхвів, Мощі Мч. Трифона, Мощі Вмч. Георгія Побідоносця та ін.. Завдяки організації паломницьких заходів до святинь змогли вклонитися не тільки маленькі пацієнти з батьками, а також співробітники лікарні «Охматдит».

Також головний лікар дякує співробітникам Дитячого паломницького центру за організацію участі маленьких пацієнтів «Охматдит» у новорічній ялинці «Різдвяний вертеп» яка щорічно відбувається 7 січня у Національній Опері України з благословення Блаженнішого Володимира митрополита Київського та всієї України.

Юрій Іванович зазначив, що такі заходи підтримують співробітників лікарні, її пацієнтів та надають дітям надію на подальше одужання.

 

 

 
10.02.14 11:56 by admin


Все категории :: Последние новости