Храм Космы и Дамиана римских Храм Космы и Дамиана римских ХРАМ БЕССЕРЕБРЕНИКОВ КОСМЫ И ДАМИАНА РИМСКИХ (В НИИ ОНКОЛОГИИ АМНУ)  


 Меню

 Как нас найти

Нажми для увеличения
Общий план


 Последние новости

* Верую, Господи, помоги моему неверию
* С Праздником Благовещения Пресвятой Богородицы!
* Если вы встретите Христа...
* Быть в Церкви
* Цель поста
* Кто наши близкие
* Господи, почему ты попустил?
* О горчичном зерне
* Все не "как у людей"
* Об интуиции



 Нужна помощь!

Украинская Открытая Ассоциация Организаций, Групп и Лиц, работающих с детьми, страдающими онкозаболеваниями

 Паломнические поездки


Паломнические поездки

Паломнические поездки в Почаев

 Друзья

КРФО



 Пользователю
Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?


 Новости -> Основные новости -> 13 грудня в Галереї «Соборній» учасники міжнародного фестивалю «Різдвяний Ангел» вітали онкохворих дітей
Новости >> Основные новости >> 13 грудня в Галереї «Соборній» учасники міжнародного фестивалю «Різдвяний Ангел» вітали онкохворих дітей
  
 

13 грудня в Галереї «Соборній» учасники міжнародного фестивалю «Різдвяний Ангел» вітали онкохворих дітей

 

Стало доброю традицією зустрічати маленьких пацієнтів Національного інституту раку на місці будівництва Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового. Ось і цього дня на діток чекали і священики, і педагоги, і ровесники, які підготували для малечі цікаву програму. Спочатку у храмі Всіх святих ієрей Олександр Маринченко відслужив молебень за здоровя дітей та їх батьків.

Потім гостей запросили до галереї, де маленьким глядачам показали цікаву концертну програму, яку підготували для них учасники міжнародного фестивалю «Різдвяний Ангел». Дітки та їх тата і мами подякували за гостинність, адже тут вони завжди відчувають добросердечність і любов.

Онкохворі діти… На жаль, все більше батьків зіштовхуються з цією проблемою. Але дитячий рак - не смертельний вирок, а виліковна в сучасних умовах хвороба. Досвід європейських країн доводить, що 75-80% дітей з діагнозами злоякісних пухлин і лейкозів мають шанси знову бути здоровими.

У нас поки що – лише 50% . Але цей відсоток може бути значно більшим – за умови ранньої діагностики онкозахворювання. 

donor.org.ua: Біда завжди приходить несподівано. Важко навіть уявити стан батьків в ту мить, як їх дитині лікарі ставлять страшний діагноз – рак. Одразу виникає питання: “Чому це трапилось саме з моєю дитиною? За що мене так карає Господь Бог?” Але довго побиватися у мами часу немає. Адже з цієї хвилини для неї починається справжня війна за життя.

Саме вона, мама, найперший і найголовніший помічник лікарів у цій боротьбі. Вона не має права плакати, навпаки, в її очах в будь-яку пору дня та ночі повинен горіти вогник надії.

Не має права опускати рук, адже її руки – то головна опора містка, що тримає дитину на цьому світі. І навіть коли обставини складаються так, що найстрашніше не відвернути, мамині руки повинні залишатися впевненими і сильними, бо тільки вони в змозі хоч якось полегшити страждання дитини в останні її дні і години…  

 

http://www.sobor.in.ua

 

 
15.12.11 08:30 by admin


Все категории :: Последние новости