Храм Космы и Дамиана римских Храм Космы и Дамиана римских ХРАМ БЕССЕРЕБРЕНИКОВ КОСМЫ И ДАМИАНА РИМСКИХ (В НИИ ОНКОЛОГИИ АМНУ)  


 Меню

 Как нас найти

Нажми для увеличения
Общий план


 Последние новости

* Одиночество Христа
* Верую, Господи, помоги моему неверию
* С Праздником Благовещения Пресвятой Богородицы!
* Если вы встретите Христа...
* Быть в Церкви
* Цель поста
* Кто наши близкие
* Господи, почему ты попустил?
* О горчичном зерне
* Все не "как у людей"



 Нужна помощь!

Украинская Открытая Ассоциация Организаций, Групп и Лиц, работающих с детьми, страдающими онкозаболеваниями

 Паломнические поездки


Паломнические поездки

Паломнические поездки в Почаев

 Друзья

КРФО



 Пользователю
Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?


 Новости -> Основные новости -> Патріарх Кирил відвідав Національний інститут раку (фото, відео)
Новости >> Основные новости >> Патріарх Кирил відвідав Національний інститут раку (фото, відео)
  
 

Патріарх Кирил відвідав Національний інститут раку (фото, відео)

 


 

 

 Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил прибув у Національний інститут раку,  де зустрінівся з молодими волонтерами, що допомагають онкологічним хворими, і відвідав дитяче відділення.

  Патріарх Московський і всієї Русі Кирил подарував дитячому відділенню Національного інституту раку медичну апаратуру. Зокрема він передав серцево-легеневий монітор, електровідсмоктувачі та пульсосиметри.

  Крім того, Патріарх Кирил передав інституту ікону із зображенням Спасителя та Божої Матері, яку написали члени Союзу чорнобильців міста Омська.

"Нехай цей Чорнобильський Спас нагадує вам про ваше покликання, про подяку людей тим, хто віддає себе іншим, і нехай вона буде благословінням Патріарха", – додав він.

Відвідання Патріархом Московським і всієї Русі Кирилом Національного інституту раку є визначним днем в історії інституту, оскільки це перший патріарший візит до нашого інституту. Про це сьогодні під час прес-конференції сказав директор Національного інституту раку Ігор Щепотін

"Це, безумовно, допоможе не лише нашим співробітникам далі рятувати життя онкохворим, але це буде і те місце, де наші хворі будуть виліковуватись значно швидше", - наголосив І.Щепотін.

Він також зазначив, що відвідання Патріархом Кирилом інституту справило на нього дуже велике враження. "Я зроблю все у своїй професійній діяльності для того, щоб святійшому Патріаху не було соромно за те, що він побував у нас", - запевнив директор інституту.

Директору Національного інституту раку Ігорю Щепотіну вручили орден УПЦ

Як зазначив архімандрит Іона, голова синодального відділу у справах молоді УПЦ, який виконував місію вручення з благословення Предстоятеля УПЦ МП Блаженнішого Митрополитиа Володимира, співробітники Національного інститут раку надають неоціненну допомогу тим, хто має невтішний діагноз - онкозахворювання.

Також орден святителя Феодосія Чернігівського за заслуги перед УПЦ отримав завідуючий науково-дослідницького відділу дитячої онкології Національного інституту раку Григорій Климнюк.

 

 

Источник

 
27.04.11 11:59 by admin


Все категории :: Последние новости